3 Culori De Rochii Pe Care Sa Le Porti La Petrecerile Din Aceasta Vara

06.05.2018 1 Comentarii Jurnal de Duminica,

Ca femeie stiu cat de greu este sa te hotarasti ce tinuta sa porti intr-o zi obisnuita. Dar cand vine vorba de un eveniment important la care esti invitata, alegerea devine si mai grea.

M-am gandit sa va ajut si sa va dau cateva sfaturi in privinta rochiilor de ocazie pe care le puteti alege pentru aceasta vara, atunci cand sunteti invitate la evenimente speciale, nunti, botezuri sau aniversari.

 

Asa cum v-am mai spus intr-un articol precedent, rochia neagra este prima si cea mai potrivita alegere pentru orice situatie si orice tip de eveniment.

La Dorra, rochiile negre de ocazie sunt atat de multe si de variate, incat nu-ti ramane decat s-o gasesti pe cea care ti se potriveste perfect.  Insa cand porti o rochie lunga, diafana, senzuala, toate privirile sunt atintite catre tine, iar acest sentiment de incredere si placere ti le pot oferi din plin rochiile Celeste si Viola. Asorteaza-le cu bijuterii delicate si sandale fine, elegante. (click foto pentru detalii)

 

          

 

Ultra-violet este culoarea anului 2018. O tinuta in aceasta nuanta fascinanta te va scoate din anonimat si te va plasa direct pe podiumul cu cele mai admirate femei ale momentului! Indrazneste si poarta rochia Celeste sau Violeta, cu accesorii metalice potrivite tenului tau (de la argintiu foarte deschis pentru tenuri deschise la culoare si pana la auriu intens, opulent, pentru tenurile maslinii) - click foto pentru detalii.

 

          

 

Multe veti spune ca urmatoarea culoare pe lista rochiilor lungi ar trebui sa fie rosu. Dar nu in acest top :)

 

Verdele este preferat atat de clientele Dorra, cat si de design-eri si casele de moda. In nuante spectaculoase de verde menta, verde smarald sau verde crud, aceasta culoare este foarte potrivita oricarei varste, oricarei culori de par si oricarui tip de ten. Dintre toate, voi alege intre rochia Layla si rochia Camelia pentru urmatorul eveniment la care sunt invitata (click foto pentru detalii).

 

          

 

Sfatul meu este ca indiferent de varsta sau de forma corpului sa alegeti intotdeauna ceea ce v-a atras intaia oara atentia! Acea rochie sau acea tinuta este cu siguranta si cea mai potrivita!

Spor la shopping, dragele noastre! :)

                               

1 Comentarii

MUTU GIORGIANA:
16.08.2018, 04:14:12 PM
Reply

Ma interesa daca puteti face si la comanda acesta rochita Rochie Celeste negru si cat dureaza ?

Dorra Fashion:
21.08.2018, 08:05:45 AM

Buna ziua! Rochia Celeste nu se poate face pe comanda, din pacate. Multumim!

Lasa un Comentariu