Cum cumpar? Cum platesc?

    

    Cum cumpar?

       Pentru a efectua o comanda in magazinul online dorra.ro trebuie sa urmati cativa pasi:

 • din pagina de produs selectati masura, culoarea si apoi apasati butonul "IN COS". Repetati operatiunea pentru fiecare produs dorit;

 • dati click pe imaginea cosului si selectati "VEDETI COSUL", pentru a vizualiza produsele din cos, sau "COMANDATI", pentru a merge la pasul urmator;

 • daca doriti sa finalizati comanda, completati casutele obligatorii cu datele necesare livrarii produselor si, dupa ce ati citit si confirmat ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile site-ului, apasati butonul "COMANDA". Un mesaj de confirmare va aparea pe ecran si comanda este finalizata. De asemenea, veti primi un e-mail ce contine toate datele din comanda.

     Cum platesc?  

       Aveti la dispozitie doua metode de plata:

 • ramburs, la curier, in momentul livrarii comenzii;
 • Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

  Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

   - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

   - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

   

  Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput niciun comision!