Detalii Concurs Aniversar

1. Clienta(ul) sa plaseze o comanda pe www.dorra.ro intre 1-30 iunie 2018 inclusiv;

2. Clienta(ul) sa aibe varsta peste 18 ani si resedinta in Romania;

3. Livrarea produselor, eventual a premiilor, sa se faca pe teritoriul Romaniei;

4. In cazul returului, avem situatiile de mai jos:

          a) exista o cerere de rambursare a banilor pentru intreaga contravaloare a comenzii. In acest caz, aceasta nu va mai participa la concurs.

          b) se doreste returnarea partiala a comenzii, pentru numai o parte dintre produsele din comanda. Comanda va participa la concurs cu suma totala a produselor nereturnate.

          c) se doreste schimbarea unui produs cu altul de o alta valoare. Comanda isi va pastra locul in concurs cu suma modificata a comenzii.

          d) se doreste schimbarea masurii unui produs, sau schimbarea produsului comandat initial cu un altul de aceeasi valoare. Comanda va participa in continuare la concurs cu suma constanta a comenzii.

5. O comanda participanta poate castiga un singur premiu in concurs.

6. Voucher-ele castigatoare sunt oferite in urma extragerii la sorti al numarului unic de factura corespunzator comenzii. Voucher-ul se aplica o singura data, pentru o singura comanda cu valoare cel putin egala cu valoarea voucher-ului.

7. Extragerea la sorti a premiilor va avea loc in ziua de duminica, 15 iulie 2018, iar castigatorii vor fi anuntati (prin telefon sau e-mail) in ziua de miercuri, 18 iulie 2018.

8. Se va respecta Politica de confidentialitate si regulamentul privind procesarea datelor cu caracter personal.