OFERTA! Rochiile de ocazie Margarett la numai 129 lei intre 25 aprilie - 10 mai!

3 Repere Super-Trandy In Noua Colectie

08.07.2018 0 Comentarii Trenduri & Tendinte,Jurnal de Duminica,

Hey! Ati aflat? In acest weekend, Dorra a lansat o noua serie de produse fresh si pline de culoare, perfecte pentru zile de vara si petreceri cu stil.

Fiecare noua intrare pe Dorra.ro este un moment de reala incantare atat pentru ochi, dar mai ales pentru sufletul dornic de frumos al fiecarei femei. Iar cand produsele fac parte si din colectia Exclusiv la Dorra, atunci poti fi sigura ca ceea ce vezi este absolut unic in piata online si offline. Garantat!

 

Asa cum spune si titlul acestui articol, am identificat 3 repere in care putem incadra produsele din noua colectie:

 

  1. Rochite elegante, cu aer chic, parizianJohanna corai si Johanna alba, Alina, Anemarie, Jayna, Leilani, Lacramioara sau Ramone – sunt parca special aduse din filmele romantice franceze, in culori proaspete si pastelate, cu croiuri perfecte pentru siluete delicate sau voluptoase. Sunt minunate pentru plimbari si iesiri romantice, pentru petreceri in aer liber in stil garden-party, sau ocazii de zi (cununii civile, botezuri, aniversari) - click foto pentru detalii.

          

 

          

 

     

 

  1. Bluze vaporoase, cu elemente romanticeSuave (in cele 3 variante de culoare), Lilly, Olina si Nikky – din matase, bumbac sau vascoza, cu imprimeuri colorate, usor de asortat la jeansi, fuste si pantaloni scurti de vara, si volane la maneci sau tiv, elementul super-trendy al acestui sezon. Pot fi usor incadrate la tinute de weekend, dar alaturi de un pantalon lung, elegant, pot compune si o tinuta de birou sau outfitul de plimbare cu prietenele prin oras - click foto pentru detalii.

          

 

     

 

     

 

  1. Pantaloni si salopete pentru zile lejere, de vacanta – pantalonii lungi Kalista (in variantele rosu corai si roz prafuit), salopetele Carry sau Ray sau pantalonii scurti din denim alb pe care ii poti combina cu oricare dintre bluzele de mai sus si vei obtine un look lejer, de vara si vacanta - click foto pentru detalii.

     

 

          

 

Adauga in bagajul tau de concediu cel putin o rochie sau o bluza din cele nou intrate si vei descoperi o noua latura a elegantei si feminitatii. Stiu ca iti este greu sa te decizi :) Si pentru mine e la fel! Ai incredere in senzatia pe care o ai cand vezi intaia oara pozele. Prima impresie este cea care conteaza cu adevarat!

Bucurati-va de vara! Bucurati-va de viata!

 

                            

Lasa un Comentariu