-50% La Rochiile Cu O Singura Masura Ramasa In Stoc

Transport gratuit prin curier, pentru orice comandă cu livrare pe teritoriul României

Tu Ce Tip De Silueta Ai? Partea a III-a

Postat de Diana 11.04.2018 0 Comentarii Trenduri & Tendinte,

Continuam seria articolelor dedicate tipurilor de silueta si va prezint astazi silueta dreptunghiulara si, desigur, cea de tip clepsidra.

Silueta dreptunghiulara sau atletica este caracterizata prin umeri si solduri egale ca latime si talia nemarcata, dreapta.

Acestui tip de silueta i se potrivesc tinute in linii simple, drepte, care cad pe langa corp si fara detalii spectaculoase, asa cu sunt rochiile Thalia si Acacia. Sfat: puteti adauga in talie o curelusa subtire in ton cu broderia si astfel talia va parea mai ingusta (click foto pentru detalii).

 

          

 

     

 

Insa eu va propun sa mizati pe rochiile care prin croiala lor subtiaza optic zona taliei, prin jocuri de texturi sau imprimeuri cum sunt rochiile Felicia, Magda sau Alexa.  Aceste modele le gasesc foarte potrivite mai ales pentru masurile mari pentru ca au si un efect de subtiere a intregului corp (click foto pentru detalii).

 

     

 

               

 

     

 

Ultimul tip de silueta, tip clepsidra,  este considerata silueta ideala. Practic, daca esti fericita posesoare al unui astfel de corp in care umerii si soldurile sunt egale iar talia subtire, ingusta, iti va fi foarte usor sa-ti alegi tinutele pentru ca nu trebuie sa corectezi ci doar sa scoti in evidenta ceea ce deja exista.

Potentialul tau maxim sta in talia subtire si iti recomand sa porti rochii care pun accent pe aceasta zona, fie printr-o curelusa subtire, cum sunt rochiile Barbara, fie printr-un cordon lat, in contrast, cum au rochiile Elvira(click foto pentru detalii)

 

          

 

          

 

     

 

Desigur, posesoarele siluetelor tip clepsidra pot purta rochii tip body-con, pe corp, care expun atat de frumos echilibrul structural al formelor. Si includ aici rochii de zi precum Daciana, sau de seara, din catifea luxurianta, cum este seria de rochii Leslie(click foto pentru detalii)

 

          

 

     

 

          

 

Ca un rezumat al ultimelor 3 articole, trebuie sa punctez ca tot ce avem de facut pentru o tinuta corecta, eleganta, feminina  este sa pastram echilibrul si sa corectam prin detalii zonele cu probleme. Stilul se invata si noi suntem aici permanent pentru a va ajuta cu sfaturi si idei pretioase :)

 

                     

 

Lasa un Comentariu