50 De Rochii Cu 50% Reducere intre 20-21 Aprilie! Transport gratuit.

Inspiratie De Vara - Rochii Albe

16.06.2018 0 Comentarii Trenduri & Tendinte,

Cred ca v-ati dat deja seama din articolele anterioare ca vara este sezonul meu preferat :)

Este anotimpul in care imaginatia lucreaza la cote maxime si putem face combinatii de culori tari, hainute vaporoase si accesorii statement.

Si totusi, dintre toate culorile, eu prefer albul. Stiu ca suna contradictoriu pentru ca alb si negru sunt nonculori, iar unii oameni de stiinta considera negrul ca fiind absenta culorii, iar albul amestecul tuturor culorilor (afirmatia se bazeaza pe faptul ca lumina, considerata alba, se poate descompune in cele 7 culori ale curcubeului). Cu alte cuvinte, alegand alb, in mod absolut inconstient, noi alegem culoarea.

Si ce poate fi mai potrivit pentri o zi de vara caniculara decat o rochie alba sau pe fundal alb cu diverse imprimeuri colorate? Daca tesatura este din bumbac sau amestecuri de bumbac cu vascoza sau elastan, cu atat este mai bine pentru pielea noastra sensibila.

 

La Dorra.ro gasesti exact acele rochii albe pe care ti le doresti in garderoba ta.

Rochiile Anya si Suzana sunt alegerea perfecta pentru zilele tale la birou. Frumos asezate pe corp, cu imprimeuri florale si decolteuri decente, le poti purta cu sandale sau pantofi cu toc mediu, in nuante de alb, negru sau rosu, si poti fi sigura ca imaginea ta este perfecta atat in fata colegior cat mai ales in fata partenerilor de afaceri - click foto pentru detalii.

 

          

 

Pentru iesiri, intalniri si plimbari poti alege una dintre rochiile Anka, Juliette sau Nadine. Ti le recomand cu mare drag pentru ca primele doua sunt din tesatura de bumbac, cu textura usor satinata, iar cea de a 3-a este vaporoasa, fiind confectionata din voal. Sandalele cu platforma se potrivesc de minune oricareia dintre cele 3 rochii si, pentru un look complet, poti adauga mici accesorii colorate (cercei sau bratari multicolore) - click foto pentru detalii.

 

          

 

Fiind an centenar, se poarta mult in aceasta vara diverse teme traditionale. Dorra iti ofera rochiile Elisabeta si Rimma, cu motive de inspiratie traditional romaneasca, fie cu aplicatii de broderie cum este cazul rochiilor Elisabeta, fie cu imprimeu floral si croiala inspirate de bluza romaneasca, asa cum este rochia Rimma. Sandalele cu talpa joasa sau platforme colorate sunt partenerele ideale pentru aceste rochite, in zilele de concediu si weekenduri.

 

     

 

Indiferent de preferinte, o rochie alba in sezonul de vara este cea mai buna alegere. Adauga o palarie mare de paie si o pereche de ochelari cu protectie UV, iar soarele va fi cel mai bun prieten al verii tale!

 

                           

Lasa un Comentariu