-50% La Selectia De Rochii Cu O Singura Masura Ramasa In Stoc

Transport gratuit prin curier, pentru orice comandă cu livrare pe teritoriul României

Premii Aniversare La 5 Ani De Dorra

Postat de Diana 18.07.2018 0 Comentarii Dorra News,

Azi este ziua mult asteptata, ziua in care anuntam castigatorii editiei aniversare “5 Ani De Dorra”.

 

Ati cumparat produsele Dorra si astfel ne-ati acordat increderea voastra si ati rasplatit efortul nostru de a va oferi permanent produse de calitate, iar o parte dintre ele sunt absolut unice pe piata romaneasca de shopping online.

Suntem mandri ca am parcurs acest drum impreuna cu voi. Suntem mandri cand primim aprecierile voastre pe email sau pe paginile de Facebook si Instagram. Si mai ales suntem mandri ca voi alegeti sa purtati zi de zi sau in cele mai importante momente produsele Dorra!

 

Dar sa lasam vorba lunga si sa ne bucuram de premii! :)

Sa sune trompetele!!

Castigatoarele premiilor III, IV si V sunt:

Doamna Stan Maria, din Bacau, jud. Bacau;

Doamna Nicuta Ionela, din Com. Orbeni, jud. Bacau;

Doamna Totan Alexandra, din Bucuresti.

Fiecare dintre castigatoarele de mai sus a castigat cate un voucher in valoare de 100 lei, valabil 1 an (incepand de astazi si pana in 17 iulie 2019), la achizitia oricaror produse din magazinul nostru online.

Castigatoarea premiului II este:

Doamna  Paunescu Mirela, din Pitesti, jud. Arges, a castigat un voucher in valoare de 150 lei, valabil 1 an (pana in data de 17 iulie 2019), pentru orice comanda lansata pe magazinul Dorra.ro

si

Premiul I oferit comenzii cu valoarea cea mai mare din luna iunie 2018 (conform conditiilor), se duce la

Doamna Onofrei Mihaela din Iasi, jud. Iasi (fact SHE789), care a castigat dreptul de a alege absolut gratuit un produs de pe Dorra.ro, indiferent de valoarea acestuia.

 

Toate castigatoarele acestui concurs vor fi contactate telefonic si vor primi pe email toate detaliile referioare la modul de intrare in posesie a premiilor.

Felicitari celor 5 castigatoare ale premiilor editiei aniversare “5 Ani De Dorra”!

 

Va multumim pentru participare, va multumim pentru incredere si va invitam sa va revendicati premiile alegand dintre minunatele noastre produse!

Si pentru ca nu ma pot abtine sa nu va impartasesc ceea ce se zvoneste prin firma … se pare ca urmeaza cat de curand lansarea unei serii noi de produse “Exclusiv la Dorra”! :)

 

Sa aveti o saptamana plina de culoare!

    

                    

Lasa un Comentariu